Przez długi korytarz rozciąga się mglista, mleczna zabudowa. Całość utrzymana w szarej, grafitowej kolorystyce. Na podłodze drewniane panele, ściany popielate, sufit utrzymane w jasnej, białej barwie. Kompozycja zabudowy jest prosta i w zharmonizowany sposób dopasowana do otoczenia. Mleczne, szkliste wypełnienie w przyjemny sposób rozprowadza światło we wnętrzu korytarza. Zaletami wykonania jest trwałość i precyzja. Dzięki…

Czytaj dalej

Zabudowa z pięknym widokiem wprowadza nas w klimat zielonego, wilgotnego wnętrza lasu. Kojące barwy soczystej roślinności przyjoszą do wnętrza uczucie spokoju i harmonii. Centrum kompozycji odbija dużo światła, przez sam środek rozciąga się w naszym kierunku mały, wartki, leśny strumyczek. Dzięki niemu całość nabiera dynamiki, rozjaśnia wnętrze, przenosi radosny blask w otaczającą przestrzeń. Ciemne brzegi grafiki…

Czytaj dalej

Zaloguj

Loading ...