Przez długi korytarz rozciąga się mglista, mleczna zabudowa. Całość utrzymana w szarej, grafitowej kolorystyce. Na podłodze drewniane panele, ściany popielate, sufit utrzymane w jasnej, białej barwie. Kompozycja zabudowy jest prosta i w zharmonizowany sposób dopasowana do otoczenia. Mleczne, szkliste wypełnienie w przyjemny sposób rozprowadza światło we wnętrzu korytarza.

Zaletami wykonania jest trwałość i precyzja. Dzięki dbałości o funkcjonalność, zwykła przestrzeń łącząca pomieszczenia może okazać się bardzo przydatnym elementem, zapewniającym wygodę przechowywania zarówno dużych jak i drobnych gabarytowo przedmiotów.

Jakość oraz charakter użytych do kompozycji materiałów pozwala utrzymać całość w porządku i sterylnej czystość. Dzięki temu cieszyć się można na co dzień estetyczną atmosferą, bez tracenia czasu na częste zabiegi pielęgnacyjne wnętrza.

Może zainteresuje Cię również:

Oznaczone Tagiem:

1 Komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Zaloguj

Loading ...