Zabudowa z pięknym widokiem wprowadza nas w klimat zielonego, wilgotnego wnętrza lasu. Kojące barwy soczystej roślinności przyjoszą do wnętrza uczucie spokoju i harmonii. Centrum kompozycji odbija dużo światła, przez sam środek rozciąga się w naszym kierunku mały, wartki, leśny strumyczek. Dzięki niemu całość nabiera dynamiki, rozjaśnia wnętrze, przenosi radosny blask w otaczającą przestrzeń. Ciemne brzegi grafiki okalają ten obraz delikatnie mrocznym klimatem, a tym samym tworzą wraz z jasnym wypełnieniem środka, uczucie niepowtarzalnej głębi. Optyczne uczucie przestrzeni przelewa się na uczucie przestronności wokół zabudowy.

Jasna, laminowana powierzchnia zabudowy w ciekawy sposób eksponuje grafikę. Wydaje się być dobrze dopasowaną, drewnianą ramą, która podkreśla stylowy zarys grafiki.

Może zainteresuje Cię również:

Oznaczone Tagiem:

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Zaloguj

Loading ...